GLICERYNA PASZOWA

Kategorie

Gliceryna jest organicznym związkiem chemicznym z grupy alkoholi trójwodorotlenowych. Obecność trzech grup hydroksylowych w cząsteczce gliceryny sprawia, że bardzo dobrze rozpuszcza się w wodzie i sama także może być rozpuszczalnikiem substancji polarnych, a także niepolarnych jak tłuszcze.

Obraz

CHARAKTERYSTYKA

Postać fizyczna

bezbarwna ciecz

Zapach

bez zapachu

Rozpuszczalność w wodzie

rozpuszczalny

Gęstość w 15°C [kg/cm3]

1200

Temperatura wrzenia [ºC]

100 - 130

ZASTOSOWANIA I APLIKACJE

Gliceryna jako dodatek energetyczny, dostarcza niezbędnej energii krowom po wycieleniu,zwiększa wydajność mleka, podwyższa zawartość białka w mleku, źródło energii w okresie laktacji, poprawia smakowitość paszy, zwiększa pobranie paszy ,działa profilaktycznie przeciwko ketozie, zapewnia dobrą kondycję krów.

SPECYFIKACJE

  • Gliceryna Surowa 60%,70%,80% – jest substratem do produkcji gliceryny rafinowanej, poddawana jest częściowej rafinacji
  • Gliceryna Rafinowana 99,7% – jest to czysty produkt końcowy po procesie rafinacji.

NUMER CAS

56-81-5

Nasi specjaliści pozostają do Państwa dyspozycji w zakresie udzielania porad technicznych na temat danego produktu. W tym celu prosimy o kontakt tel. +48 81 820 07 88 lub e-mail: biuro@gorner.pl

Formularz kontaktowy

Jeśli są Państwo zainteresowany szerszymi informacjami i ofertą - to nasi specjaliści pozostają do Państwa dyspozycji. Udzielamy porad technicznych na temat produktów. Zachęcamy do kontaktu.

Prosimy o wypełnienie wszystkich pól.

Tak. Wyrażam zgodę, na umieszczenie moich danych osobowych w bazie firmy GORNER Sp. z o.o. Dane osobowe pozyskane w związku z przygotowaniem oferty, będą przetwarzane w celu udzielania odpowiedzi na wysłane zapytanie. Oświadczam, że cel przetwarzania moich danych osobowych jest mi znany i jestem świadomy(a) faktu, że przysługuje mi prawo do wglądu do moich danych osobowych oraz prawo ich poprawiania lub usunięcia.