Niskotemperaturowy smar EP do przemysłu spożywczego i pokrewnych, zagęszczony kompleksowym sulfonianem wapnia.
Kategorie
Niskotemperaturowy smar EP do przemysłu spożywczego i pokrewnych, zagęszczony kompleksowym sulfonianem wapnia.
Barwa |
brązowa |
Rodaj oleju |
biały olej (PAO) z polimerami |
Mydło/zagęszczacz |
kompleksowy sulfonian wapnia |
Klasa NLGI |
1-2 |
Penetracja po ugniataniu 60 cykli w temp. 25°C [mm/10] |
280-310 |
Temperatura kroplenia [°C] |
>300 |
Własności smarne na aparacie 4-o kulowym, obciążenie zespawania [kG] |
400 |
400g (kartusz), 16kg, 180kg
nie podano
Nasi specjaliści pozostają do Państwa dyspozycji w zakresie udzielania porad technicznych na temat danego produktu. W tym celu prosimy o kontakt tel. +48 81 820 07 88 lub e-mail: biuro@gorner.pl